• Hajdúszoboszló
  • Panzió

Major Panzió és Étterem

Major Panzió és Étterem, Hajdúszoboszló

Major Panzió és Étterem, Hajdúszoboszló

Panziónk és éttermünk a város központjában a Délibáb szállodával szemben lévő csendes utcában található a fürdőtől kényelmesen 5  perc sétára.
Kétágyas, és négyágyas (két külön szoba) szobáink igényesen kialakítottak szállodabútorral, WC-vel zuhanyzóval, hűtőszekrénnyel, SAT TV-vel, és széffel felszereltek. Panziónkban WIFI internet áll rendelkezésükre térítésmentesen. Panziónk egyszerre 50 fő elhelyezésére alkalmas.

60 fős klímatizált éttermünk , és 60 fős hangulatos kerthelyiségünk magyaros ételekkel , és széles halválasztékkal (4-féle halászlé) várja a kedves Vendégeket.

Gépkocsival érkező vendégeink részére ingyenes, zárt parkoló áll rendelkezésre.

A ház pincéjéban lévő különteremben 70 főig rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

Panziónktól egy perc sétára, egy minden igényt kielégítő apartmannal rendelkezünk. ( Az apartman három szobából áll 5 fő részére. ) Felszerelt konyha, és fürdőszoba tartozik hozzá.

Üdülési csekket és étkezési jegyeket elfogadunk !

Nyugdíjas kedvezmény elő- és utószezonban! Árainkból 10% kedvezményt nyújtunk kedves nyugdíjas vendégeinknek!

Panziónk éttermében buszos átutazó csoportok, iskolák részére kedvezményes étkezést biztosítunk.

Képek - Major Panzió és Étterem, Hajdúszoboszló

Major Panzió és Étterem - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - C.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - C.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - C.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - C.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - C.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - B.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - B.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - B.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - A.panzió - Hajdúszoboszló Major Panzió és Étterem - B.panzió - Hajdúszoboszló

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

21959 Megtekintés
  • Wifi
  • Parkoló

Szállás Hajdúszoboszló, Major Panzió és Étterem

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Major Panzió és Étterem