Akciós Belföldi Utak

   
Wellness utazások, aktív pihenés, last minute utak, karácsony, szilveszter, pótszilveszter, újév!

GYORS KERESÉS
Válassszon települést:
Maximum ár / fő / éj:

Tapolca Fogadó


8 db kép | Képek a szállásról
Szállás neve Tapolca Fogadó
Szállás helyeMiskolc
Szállás típusaPanzió
Telefon46/562-215
Honlaphttp://www.tapolcafogado.hu

Akciók, csomagajánlatok:

Jelenleg nincs feltöltve akció, vagy csomagajánlat.

A Panzió Bemutatása

Miskolctól pár kilométerre a festői szépségű Miskolctapolca területén épült Hotelünk, a Tapolca Fogadó. A Panzió 2001 márciusában nyitotta meg kapuit a szállást keresők előtt. A Hotel tervezésénél és építésekor nagyon fontos szempont volt a természetes anyagok használata, amit egyébként a szálloda szobáiban is megfigyelhetünk. A panzió domináns anyaga a Zemplénben őshonos vörösfenyő, mely otthonos légkört teremt szállóvendégeinknek. De nem csupán az alapanyagok teszik különlegessé a Tapolca Fogadót, hanem a kategóriájában egyedülálló építészeti megoldások is. Sem hotel, sem panzió de még nagy szállodák sem rendelkeznek ilyen építészeti megoldással (nem is beszélve az olcsó szállásokról). A Panzió megbízásából Leták és Tamás Építésziroda által megvalósított elképzeléseknek köszönhetően a panzió Vendégeit elfogja a „Ház a házban” érzés, mely a különleges tetőmegoldásnak köszönhető. Az ízlésesen berendezett hotel hamar a nyaralók egyik kedvelt szálláshelye lett, és a miskolci szállások közül egyre többen választják Panziónkat. Köszönjük, és igyekszünk rászolgálni a szálloda Vendégeinek bizalmára, ezért a Tapolca Fogadó nem csupán különleges és exkluzív szálláshely, hanem magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Hotel Panzió és Szálloda egyben Miskolctapolca szívében. A hotel árait igyekszünk az olcsó szállás árakhoz képest is versenyképesen tartani.

A Szálloda szobái

A szálloda összesen 14 komfortos szobával rendelkezik, melyek mindegyike saját fürdőszobával van felszerelve a hotel Vendégeinek igényeihez igazítva. A  szálloda szobáinak berendezése a különböző divatirányzatoktól mentes, otthonos. A hotel szobái a magas beltérnek köszönhetően növelik a szálláshelyen megszállók szabadságérzetét, nem keltik az olcsó szállásokon, panziókban tapasztalható bezártság kellemetlen érzését. A szobák az egész szállodában a természetes anyagoknak köszönhetően nem nyirkosak, nem párásak ugyanakkor nem is szárazak, ideális körülményt biztosítanak a Panziónkba látogatóknak. A Panzióban 2, 3 és négy ágyas szobák várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A hotel szobáinak mindegyikében hűtőszekrény, kábel televízió, külön fürdőszoba fokozza a szálláshelyen lévők komfortérzetét. A hotel természetes anyagainak köszönhetően a szobák hőmérséklete kellemes, nyáron hűvös, télen meleg. A szállás szobáinak mindegyike füstmentes. A Panzió szobáinak berendezése illeszkedik a szálloda stílusához, ugyanakkor (ahogy azt korábban is írtuk) a különböző divatirányzatoktól mentes. A szálloda bútorzata szinte kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, éppen ezért rendkívül barátságos, mind a városi modern stílushoz szokott látogatók, mind pedig a falusi környezetet kedvelők számára. Összességében elmondhatjuk, hogy a hotel szobák nem csupán felszereltségükkel, elrendezésükkel és belmagasságukkal nyűgözik le a fogadó, panzió látogatóit. A szálloda szobáinak hangulata van, mely akit elragadott az a hotel rendszeresen visszatérő, elégedett szállóvendégévé válik.

Egyéb Hotel szolgáltatásaink

A Panzió igyekszik mindenben Vendégeink rendelkezésére állni, mert nálunk a Vendég az első, legyen az olcsó szállás iránt érdeklődő, vagy rendszeres hotel Vendég! A szálloda vendégeinek kényelme mindennél előbbre való a számunkra ezért igyekszünk minden igényt kielégíteni. A hotel saját parkolóval rendelkezik, mely közvetlenül a panzió mellett, biztonságos helyen található. Igyekszünk különféle programajánlókkal is színesebbé tenni Vendégeink itt tartózkodását. A hotel sokféle programjában minden korosztály és ízlésvilág megtalálja a neki leginkább megfelelőt.A recepciószolgálat reggel 6:00 és este 10:00 között áll vendégeink rendelkezésére.Este 10:00 és reggel 6:00 között szükség szerint recepció-ügyelet hívható.

Szállás foglalás: www.tapolcafogado.hu