Akciós Belföldi Utak

   
Wellness utazások, aktív pihenés, last minute utak, karácsony, szilveszter, pótszilveszter, újév!

GYORS KERESÉS
Válassszon települést:
Maximum ár / fő / éj:

Hollóstetői Vendégház


10 db kép | Képek a szállásról
Szállás neve Hollóstetői Vendégház
Szállás helyeBükkszentkereszt
Szállás típusaVendégház
Telefon06-46/390-699
Mobil06-20/461-0431
Honlaphttp://hollosteto.uw.hu

Akciók, csomagajánlatok:

Jelenleg nincs feltöltve akció, vagy csomagajánlat.

Csendes, nyugodt környezet, tiszta hegyi levegő várja a pihenésre, vagy éppen aktív kikapcsolódásra vágyó kedves vendégeinket, a Miskolc- Lillafüredtől 6 km-re fekvő Hollóstetőn (48° 03' 59,1" N; 20° 35' 28,5" E).

Megközelíthetőség:

Személygépkocsival:
Budapestről autóval az M3-as autópályán, vagy a 3-as főúton érhetjük el Miskolcot. Hollóstető Miskolcról Lillafüred, vagy Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt érintésével közelíthető meg. Egerből Felsőtárkányon - Répashután keresztül, szép hegyi úton juthatunk el Hollóstetőre.

Tömegközlekedéssel:
A fővárosból Miskolcra a Keleti pályaudvarról indulnak vonatok. Az út hossza két óra. Miskolcon helyi közlekedéssel (1, 101, vagy 1A busz) juthatunk el a Búza-térre, ahonnan körülbelül óránként jár busz Hollóstetőre (a menetidő 45 perc). Közvetlen busz közlekedik hétvégenként Bükkszentkeresztre (Hollóstető érintésével) Debrecenből és Egerből is.

Néhány szó a szállásról:

Különálló, csendes, könnyen megközelíthető telken található a ház. Egyszerre több autó számára is van parkolási lehetőség. Három hálószoba, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha található a házban. Az udvaron fedett, kő szalonnasütő. Gázbojler, télen központi gázfűtés gondoskodik a vendégeink kényelméről. Egész évben várjuk jelentkezését!

Férőhelyek:

Három hálószoba:
1. szoba: három egyszemélyes ágy;
2. szoba: két egyszemélyes ágy;
3. szoba: két egyszemélyes, egy kétszemélyes ágy (+1 pótágy).
Így maximum 10 vendéget tudunk egyszerre fogadni.