Akciós Belföldi Utak

   
Wellness utazások, aktív pihenés, last minute utak, karácsony, szilveszter, pótszilveszter, újév!

GYORS KERESÉS
Válassszon települést:
Maximum ár / fő / éj:

Godó Panzió


11 db kép | Képek a szállásról
Szállás neve Godó Panzió
Szállás helyeSzajol
Szállás típusaPanzió
Telefon06-20/313-9666
Honlaphttp://www.godopanzio.hu

Akciók, csomagajánlatok:

Jelenleg nincs feltöltve akció, vagy csomagajánlat.

A szajoli Godó Panzió több évtizede várja vendégeit közvetlen a Holt-Tisza partján. Godó Pista bácsi által megálmodott vidéki vendégfogadó többszöri átalakítás után nyerte el a mai, napjaink igényeit kielégítő formáját.

Távol a város zajától, de mégis könnyen megközelíthető helyen, a 4-es számú főúton Debrecen irányába, Szolnoktól 12 km-re, csendes, vidéki környezetben tudunk szállást biztosítani a mai rohanó világunkban elfáradt vendégeinknek 2 ágyas szobákban, illetve 4és 6 ágyas apartmanokban. A nálunk pihenni vágyók horgászhatnak saját stégünkről a Holt-Tiszában, vagy egy halász segítségével rablóhalas horgásztúrára mehetnek, vagy éjjeli süllőzésre, esti harcsázásra várja önöket a folyó Tisza és a Godó Panzió. Sétálgathatnak, vagy kisebb kerékpártúrát tehetnek a közelbe, de a panzió gondosan ápolt kertje is lehetőséget biztosít a kertben való kikapcsolódásra. A gyermekeket kis mesebirodalom, játszósarok, a felnőtteket kerti bográcsolási lehetőség várja. Panziónk 40 fő egyidejű elszállásolására képes.

Éttermünk 110 fő ültetéses vendéglátását teszi lehetővé, a teljesen felszerelt konyha pedig minden ízlésnek és különleges kérésnek eleget tud tenni.

Panziónk leginkább esküvők helyszínéül híresült el, de az évek során bővítettük szolgáltatásainkat. Ma már céges rendezvények, csapatépítő tréningek, leány és legénybúcsúk, nyári gyermektáborok, disznóvágások, termékbemutatók igényes megszervezésével és lebonyolításával is büszkélkedhetünk.

Továbbra is várjuk pihenni, szórakozni és kikapcsolódni vágyó jelenlegi és leendő vendégeinket egész évben!

KUTYA, MACSKA behozható.