Akciós Belföldi Utak

   
Wellness utazások, aktív pihenés, last minute utak, karácsony, szilveszter, pótszilveszter, újév!

GYORS KERESÉS
Válassszon települést:
Maximum ár / fő / éj:

Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház


6 db kép | Képek a szállásról
Szállás neve Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház
Szállás helyeBogács
Szállás típusaVendégház
Telefon+36709425928
Honlapwww.bogacs-tornyosvilla.hu

Akciók, csomagajánlatok:

Jelenleg nincs feltöltve akció, vagy csomagajánlat.

Hol vagyunk?
Szállásunk Bogácson a Fürdő út végén, a horgásztó közvetlen szomszédságában található. HORGÁSZOKNAK PARADICSOM! Az udvarban 6 gépjármű tud parkolni, bár a ház előtti út állapota miatt, alacsony építésű kocsival, a beállás némi ügyességet igényel.

A gyógyfürdő a háztól 800 m távolságban található.


Hányan férnek el nálunk?
Hat szobájában 2 fős elhelyezéssel 12 fő, a pótágyak kihasználásával, 21 fő pihenhet. Rendelkezésre áll ezen kívül még egy önálló apartman, ahol a hálóban 2 fő (francia ágyon), a konyhában további 1 felnőtt, vagy  gyermek helyezhető el, akik számára a mosdó a hálószobán keresztül közelíthető meg.
Milyen a ház felszereltsége?
Három teljesen felszeret konyha, bográcsozási és grillezési lehetőség segíti azokat, akik az üdülés alatt maguk szeretnek főzőcskézni. A házon belül az ebédlőkben, valamint az udvaron felállított pavilonban, vidám a közös evés-ivás. (Tüzelőt hozni kell.)

Allergiások a só szobában is pihenhetnek, ami edzésre is alkalmas. A kis "csocsó"-t imádják a gyerekek.

A szobákhoz- egy kivételével – saját fürdőszoba tartozik. Kábel TV minden szobában van, és a hűtők száma is – egy kivételével - a szobák számához igazodik.

Étkezési lehetőség!
A reggeli elkészítéséhaz hűtő, és felszerelt konyha nyújt segítséget. Bogácson számtalan vendégló és kifőzde van, otthonra pedig nyáron pizza is rendelhető.


 Lastminute!

Főszezonban és a hosszú hétvégéken lastminute kedvezmény illeti meg azokat akik 5 nappal a várható érkezés előtt dőntenek a pihenésről.

A kedvezmény 10%


A foglaló a várható szállásdíj 30%-a. A foglalást a foglalási díj beérkezését követően véglegesítjük. A foglalást a vacsi2005@freemail.hu címen lehet kezdeményezni. A visszaigazolásban értesítem, hová kell utalni az összeget.

Vállalkozások figyelem!

Ha kényeztetni akarják üzleti partnereiket, vagy kedves közvetlen munkatársaikat, üzemi bulit is szervezhetnek nálunk.

 
Szeretettel várjuk Önöket: Ica néni, Pista bácsi