Akciós Belföldi Utak

   
Wellness utazások, aktív pihenés, last minute utak, karácsony, szilveszter, pótszilveszter, újév!

GYORS KERESÉS
Válassszon települést:
Maximum ár / fő / éj:

Mohos Vendégfogadó


1 db kép | Képek a szállásról
Szállás neve Mohos Vendégfogadó
Szállás helyeKelemér
Szállás típusaFogadó
Mobil06302298175
Mobil06204419117

Akciók, csomagajánlatok:

Jelenleg nincs feltöltve akció, vagy csomagajánlat.

Mai rohanó világunkban sokan keresik a pihenést a falusi lét nyújtotta nyugalomban. A vidéki életről az embereknek a nyugodt, de dolgos életmód jut eszükbe. Amennyiben valaki aktív pihenésre vágyik, akkor is megtalálhatja számításait. Csendes kis falucska vendégfogadója várja szeretettel vendégeit az aggtelki karszt lábainál.

Várjuk a kirándulni, kikapcsolódni vágyókat, a természetet kedvelőket. A közelünkben erdők, kéktúrás útvonal, nemzeti park, horgásztó  található.

Megtekinthető a mohos-láp, mohos-földvár, Tompa emlékmúzeum, Mohos tájház (igény esetén szervezett túravezetés), kopjafa-gyűjtemény, gömörszőlősi néprajzgyűjtemény, szabadtéri kiállítások.

Szobáinkban igyekszünk a vendégeink kényelmét szolgálni, két szobához tartozik egy közös tusolós fürdőszoba, egy felszerelt mini konyha, ahol főzési lehetőséget biztosítunk.

Kisgyermekkel érkezőket hordozható babaágy és babafürdető, pelenkázó valamint asztalra szerelhető etetőszék várja.

A fogadó kertjében sátorozási lehetőség. Vendégeink rendelkezésére áll a grillsütő, szalonnasütő, bográcsozási  lehetőség.

Szállásunkon wifi, televízió, helyi érdekességeket ismertető kiadványok, sakk, társasjátékok, gyermekjátékok állnak rendelkezésre.